Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
BEHANGTRENDS.NL Online behang advies met tips & Inspiratie
BEHANGTRENDS.NL

Wereldkaart behang: tips & inspiratie

Wereldkaart behang behoort tot de laatste trends in de behangwereld. Het is uniek en origineel. Het kan zowel gebruikt worden voor volwassenen als voor tieners. Ontdek hier meer over de prijs, de soorten en heel wat interessante tips.

Op zoek naar wereldkaart behang? Ontdek een ruim assortiment in de webshop.

 

Soorten wereldkaart behang

Wereldkaart behang is te verkrijgen in verschillende prints. Je kan kiezen voor een oude wereldkaart. Dat zorgt voor een unieke wand. Anderzijds kan je ook kiezen voor up-to-date moderne wereldkaarten. Ideaal voor de kinderkamer.

 

Prijs van wereldkaart behang

Wereldkaart behang is heel vaak fotobehang. Je kan het verkrijgen in klassiek papierbehang. Daarnaast kan je het ook verkrijgen als vliesbehang of soms zelfs vinylbehang. Behang met prints van wereldkaarten zijn te verkrijgen vanaf 60 euro voor een rol van 3 op 2 meter. Bekijk alle mogelijkheden in de webshop.

 

Hoe behang aanbrengen

Hoe je dit papier aanbrengt, is afhankelijk van het soort behang. Als het wereldkaart behang bestaat uit klassiek papier behang, dan breng je het volgens de standaardmethode aan. Gaat het echter om vliesbehang, dan kan hier van afwijken. Vliesbehang vereist geen behangtafel.

Dat breng je rechtstreeks aan op de muur.  Alle andere behangsoorten dien je eerst te snijden en in te lijmen. Vergeet zeker de voorbereiding niet. Dek je spullen goed af en zorgt ervoor dat je muur egaal en ontvet is. Let erop dat je bij het aanbrengen van het behang zelf voldoende aandacht besteed aan randen en hoekjes.

 

aanbrengen van wereldkaart behang

 

Hoe fotobehang met wereldkaart inpassen in je interieur?

accentmuur voorbeeld
Voorbeeld van een accentmuur

Zoals bij vele soorten behang met drukke prints is het altijd aan te raden om te kiezen voor één accentmuur. Hiermee trek je de aandacht naar één wand. Ga niet alle muren behangen met een print. Dan wordt het al heel snel onoverzichtelijk.

In bovenstaand voorbeeld zie je een badkamer met bloemenprint. In plaats van elke muur te behangen, werd hier gekozen voor een accentmuur. Zo krijgt slechts één wand alle aandacht. Zo behoud je het unieke karakter van de print.

Wereldkaart behang is vooral populair voor slaapkamers. Het geeft je slaapkamer die extra touch en zorgt voor een unieke look. Het doet je meteen wegdromen naar verre landen. Om het geheel niet te druk te maken, raden we aan om de rest van je slaapkamerinrichting neutraal en rustgevend te houden. Op zoek naar een nieuw bed? Je vindt hier een uitgebreid aanbod: Boxspring outlet.

 

Online behang kopen

In de webshop vind je een ruim aanbod van kwalitatief wereldkaart behang in vliesbehang, papierbehang en vinylbehang. Vergeet ook de gepaste behanglijm en toebehoren niet. Ga hier naar de webshop.

 

Vraag hier prijzen aan voor behangwerken!

Ben je op zoek naar een vakman voor het uitvoeren van behangwerken? Via de offerteservice kan je gratis en vrijblijvend prijzen op maat aanvragen bij professionele behangers. Klik hier voor meer info.