Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
BEHANGTRENDS.NL Online behang advies met tips & Inspiratie
BEHANGTRENDS.NL

Betonlook behang

Je kan er haast niet meer omheen: beton in huis is een heuse trend. Beton oogt stoer, strak en modern. Met betonlook behang kun je je muren in één-twee-drie een mooi betonnen aanblik geven. Behang met materiaalprints (denk ook aan steen of hout) zijn de laatste tijd bijzonder populair. Ontdek hier meer over de mogelijkheden en prijzen van betonlook behangpapier.

 

Betonlook behangpapier kopen voor jouw interieur? Bekijk de modellen in de webshop.

 

behang met betonlook
© Dutch Wallcoverings

Wat is betonlook behang?

Betonlook behang is in feite trendy fotobehang met een betonnen print op. Dit behangpapier heeft bijna dezelfde uitstraling als een echte betonnen muur. Het behang is in veel kleurtinten verkrijgbaar en is dus niet noodzakelijk grijs. Ook qua structuur is het aanbod divers.

Behangpapier met deze print is een gemakkelijk én goedkoop alternatief. Zo hoef je niet meteen de hele ruimte te gaan renoveren om een betonnen muur te plaatsen.

 

 

Prijs van behang met betonlook

De prijs van betonlook behang kan zeer sterk variëren van merk tot merk. Daarnaast zijn er ook kwaliteitsverschillen, afhankelijk van de gebruikte behangsoort. Betonlook behang dat gemaakt is van papierbehang is het goedkoopste, maar ook het meest kwetsbaar. Vliesbehang of zelfs schuimvinylbehang zijn kwalitatief gezien beter.

Vliesbehang met betonlook van 10m lang en 0,5 m breed kan je al verkrijgen voor ongeveer €30. Voor exclusief en uniek beton behang van de collectie van bijvoorbeeld Piet Boon moet je rekenen op ca. €200. Neem een kijkje in de webshop.

 

Voorbeelden behangpapier betonlook

Nog een voordeel van fotobehang met betonlook is dat je vaak enkel maar de muur hoeft in te lijmen in plaats van het papier zelf. Bovendien kun je het behang, in tegenstelling tot echt beton, gemakkelijk verwijderen of vervangen wanneer je het beu bent. Aan de hand van onderstaande foto’s kan je de nodige inspiratie opdoen.

 

Industriële keuken met betonlook

Keukens met een industriële look zijn tegenwoordig erg populair. Beton in de keuken is één van de ingrediënten waarmee deze stijl kan worden bekomen. Werkbladen maar ook muren steekt men dan vaak in een betonnen jasje.

Hoewel de voelbare ervaring natuurlijk anders is, kun je met behangpapier dezelfde uitstraling creëren als met echt beton. Hou je van een stoere look? Dan kan je het betonlook behang in de keuken combineren met veel staal en een gietvloer.

 

betonlook behang

 

Beton behang in combinatie met hout

Om toch een hip en tegelijk warm effect te verkrijgen, kan je het betonlook behang gebruiken in een ruimte met hout (houten vloer, meubels,…) of andere natuurlijke materialen. De rechtse muur met betonlook in dit interieur gaat perfect samen met de zachtere kleuren van de vloer.

De kleuren en materialen vloeien mooi in elkaar over en vullen elkaar aan. Het behang bestaat niet noodzakelijk uit afzonderlijke stroken. In dit voorbeeld zien we een mooi geheel zonder naden, waardoor de illusie van echt beton nog meer wordt opgewekt.

 

betonlook behang

 

Accentmuur met betonlook

Betonlook behang kan je op verschillende manieren in de ruimte integreren.  Zo kan je ervoor kiezen om de hele kamer van behang met betonlook te voorzien. Als je opteert voor fotobehang met een egale betonprint, zal de ruimte niet te druk ogen.

Eén enkele accentwand met dit behangpapier heeft echter ook een prachtig effect. De betonlook zal dan des te meer in het oog springen. In onderstaande foto werd het behang afgewisseld met witte muren, zodat een mooi contrast ontstaat.

 

behangpapier betonlook

 

Wil je graag je muur (laten) behangen met betonlook behang?
Neem dan een kijkje in het aanbod van de webshop.

 

 

Vraag hier prijzen aan voor behangwerken!

Ben je op zoek naar een vakman voor het uitvoeren van behangwerken? Via de offerteservice kan je gratis en vrijblijvend prijzen op maat aanvragen bij professionele behangers. Klik hier voor meer info.