Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
BEHANGTRENDS.NL Online behang advies met tips & Inspiratie
BEHANGTRENDS.NL

Graffiti behang: prijzen & inspiratievoorbeelden

Graffiti behang is een stoere muurbekleding die past in elke kamer. Het geeft een unieke en creatieve uitstraling aan je woning.  Zowel tieners als volwassen vinden hun gading in dit unieke fotobehang. De volledige collectie kan je in de webshop bekijken.

 

Wat is graffiti behang?

Graffiti behang is fotobehang met een print van een graffiti tekening. Doordat het een foto is, lijkt het alsof het om echte graffiti gaat. Dit behang wordt gemaakt op basis van papier of vinyl. Het wordt geleverd in verschillende stukken die samen één grote tekening vormen. Er bestaan zowel prints voor tienerkamers, als mature tekeningen voor volwassenen. Vaak zijn ze erg kleurrijk en fantasierijk.  Het geeft kamers een creatieve uitstraling. Ideaal om een saaie woonkamer of slaapkamer tot leven te brengen. Dit behang behoort tot de laatste trends uit de behangwereld.

 

Graffiti behang kopen

Graffiti behang is in Nederland vlot verkrijgbaar in heel wat online winkels.  Dit behang kost gemiddeld 50 euro per rol van 3,6 x 2,54 meter. Bekende merken van graffiti behang zoals W+G en Walltastic zijn verkrijgbaar in deze webshop.

 

Hoe fotobehang met print aanbrengen?

In principe breng je dit aan zoals klassiek behangpapier. Graffiti behang wordt geleverd in verschillende stroken die samen één tekening vormen. Omwille van de details op de tekening, is het belangrijk dat je ze in de correcte volgorde aanbrengt. Gelukkig zijn de stroken vaak genummerd, zodat je je niet kan vergissen. Het is aan te raden om niet alle muren te hullen in dit creatieve fotobehang. Kies liever voor één accentmuur, die de aandacht trekt. Alle muren van een kamer behangen met een graffiti print, oogt veel te druk.

 

Inspiratie voor verschillende kamers

De trend van graffiti behang is zowel bestemd voor volwassenen als voor tieners. Ontwerpen voor volwassenen zijn vaak iets fijner uitgewerkt. Designs voor tieners zijn dikwijls iets fantasierijker.

 

Tienerkamer of kinderkamer

Creatief fotobehang met graffiti print bestaat voor kinderkamers en voor tienerkamers. Je kan de kleuren van de accessoires aanpassen aan de kleuren van de graffiti tekening. Daardoor lijkt de kamer één geheel. Ben je niet zo tuk op behang? Alternatieven zijn muurstickers of zelf graffiti spuiten. Deze oplossingen zijn vaak duurder.

 

Woonkamer

Graffiti past ook perfect in een woonkamer. Het voegt extra karakter toe aan de uitstraling van de ruimte. Je woonkamer krijgt op die manier meteen een creatieve aanblik. Beperk je tot wel één wand. Alle wanden behangen met een graffiti print oogt te druk. Je kan een woonkamer met neutrale kleuren bv. opvrolijken met een muur in graffiti behang. Dit maakt de leefruimte heel wat minder saai. Het oogt ook onmiddellijk een pak origineler.

 

Online kopen

Ben je op zoek naar kwalitatief behang, passende behanglijm en de juiste toebehoren? In de webshop vind je een compleet aanbod van fotobehang, renovatievlies, vliesbehang en vele andere soorten behang met de meest uiteenlopende motieven. Ga hier naar de webshop.

 

Vraag hier prijzen aan voor behangwerken!

Ben je op zoek naar een vakman voor het uitvoeren van behangwerken? Via de offerteservice kan je gratis en vrijblijvend prijzen op maat aanvragen bij professionele behangers. Klik hier voor meer info.