Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
BEHANGTRENDS.NL Online behang advies met tips & Inspiratie
BEHANGTRENDS.NL

Sloophout behang kopen: inspiratie & voorbeelden

Sloophout behang is momenteel een ware trend in de behangwereld. Het is behangpapier met een realistische afdruk van sloophout. Het past zowel in landelijke als moderne woningen.

Op zoek naar sloophout behang? Ontdek in de webshop een ruim assortiment.

 

Wat is sloophout behang?

Sloophout behang of steigerhout behang is behang met een fotoprint van sloophout. Sloophout of steigerhout is hout met een used look. Het was de laatste jaren al een populair materiaal voor meubels. Sindsdien is de trend ook aanwezig in de vorm van behang. Materiaalimitaties doen het erg goed de laatste tijd. Steen behang past in diezelfde trend. Het voordeel is dat je snel een muur hebt uit een authentiek materiaal zonder dat je veel moeite hoeft te doen .

 

Steigerhout behang: enkele voorbeelden van motieven

Behangpapier met een sloophoutprint past zowel in woonkamers, tienerkamers en hobbykamers. Daarnaast past het ook bij de meeste woonstijlen. Zowel voor huizen met een landelijke stijl als huizen met een moderne stijl is het perfect.

 

Steigerhout behang voor de woonkamer

Je woonkamer een edgy look meegeven? Steigerhout behang is de perfecte keuze in dit geval. Het geeft een authentieke look aan de kamer.  Vaak kan je kiezen tussen verschillende kleuren. Bruin, blauw, wit, of roze zijn de meest voorkomende tinten. Het geeft de woonkamer een warm en authentiek gevoel.

 

sloophout behang woonkamer

 

Steigerhout behang voor de hal

De hal van je huis is vaak het eerste dat mensen zien als ze binnenkomen. Door te kiezen voor steigerhout behang laat je een positieve indruk na.  Het toont dat je niet bang bent om buiten de lijntjes te kleuren. Het lijkt erg cool en bovendien oogt je hal authentiek. Door te kiezen voor lichte tinten, vergroot je de ruimte ook optisch.

 

sloophout behang hal

 

Steigerhout behang voor de hobbykamer

Door steigerhout te gebruiken in de hobbykamer geef je de ruimte een artsy look. Dankzij de artistieke uitstraling vergroot je de authenticiteit. Daarnaast werkt het ook inspirerend. Het geeft je meteen zin om creatief aan de slag te gaan.

 

sloophout behang hobbykamer

 

Behang online kopen

Sloophout behang kopen in blauw, wit, roze of andere kleuren? Dat kan in onze webshop. Je vindt er ook alle praktische spullen die je nodig hebt om te behangen, zoals behanglijm, lijmroosters en behangspatels. Ga hier naar de webshop.

 

 

Vraag hier prijzen aan voor behangwerken!

Ben je op zoek naar een vakman voor het uitvoeren van behangwerken? Via de offerteservice kan je gratis en vrijblijvend prijzen op maat aanvragen bij professionele behangers. Klik hier voor meer info.