BEHANGTRENDS.NL Online behang advies met tips & Inspiratie
BEHANGTRENDS.NL

Bloemen behang: 10 eyecatchers voor in elke woonruimte

Ben jij een echte bloemenliefhebber? Dan is behangpapier met bloemenprint jouw volgende must-have! Zowel je woonkamer, keuken als slaapkamer zullen perfect tot hun recht komen met bloemen behang. Laat je inspireren door de leukste en meest verrassende behangpapieren met bloemetjes. De volledige collectie vind je in de webshop.

 

1. Tulpen met berglandschap

Bloemen behang tulpen

Bloemen op fotobehang nemen je mee naar een andere wereld. Levensechte bloemenlandschappen creëren een unieke sfeer die je kamer in één enkele oogomslag verrijkt. Fotobehang is zeer trendy. Bovendien is bloemetjes fotobehang gemaakt van speciaal papier en een inktsoort die verkleuring door de zon verhindert.

De combinatie van deze kleurrijke tulpen en het berglandschap prikkelt op verschillende manieren. Niet alleen fleurt dit behang je ruimte op, daarnaast vormt ook de weidse uitgestrektheid als het ware een verlengstuk van je kamer. Zo ervaar je een compleet nieuw ruimtegevoel. Dit wandvullend behang met bloemen (3,66 x 2,54 meter) bestaat uit 8 delen die je zoals normaal behangpapier met lijm kan aanbrengen.

Prijs: 34€  |  W&G | Webshop: Hier online te koop

 

2. Lavendelveld

Bloemen behang tulpen

Droom je liever even weg naar de Provence? Ook dat kan moeiteloos; met bovenstaand fotobehang waan je je zo in het zuiden van Frankrijk. Dat deze extra dimensie een meerwaarde vormt voor je ruimte, lijdt dan ook geen twijfel. Dit behangformaat is uiterst geschikt als kleurige toets in de keuken, slaapkamer of hobbykamer en laat de zon permanent een stukje binnen schijnen.

Prijs: 27€ |  W&G | Webshop: Hier online te koop

 

3. Bloemen behang: park

Bloemen fotobehang

Ook dit parklandschap met roze bloemen brengt elke kamer tot leven. Omring dit wandbehang met passende effen kleuren of behangpapier met een subtiele print. Op die manier creëer je een harmonieus geheel waardoor het fotolandschap zijn effect niet zal missen. Je kan dit behang ook probleemloos combineren met een klein houten wandmeubel om de natuurlijke, landelijke sfeer te versterken.

Prijs: 49€ |  W&G | Webshop: Hier online te koop

 

4. Close-up van kersenbloemen

Bloesem behang bloemen

In plaats van een omvangrijk natuurbeeld met bloemen, kan je ook opteren voor een close-up. Met deze schitterende roze kersenbloemen – oftewel Sakura bloesem – is de lente nooit ver weg.

Prijs: 24,5€ |  W&G | Webshop: Hier online te koop

 

5. Kleurrijk & jong bloemen behang

Bloemen behang kinderkamer

Op zoek naar behang voor de kinderkamer of speelruimte? Dan kun je met dit ontwerp van Dutch Digiwalls aan de slag. De felle kleuren, speelse bloemen en leuke figuren op dit vliesbehang zullen een kinderhart ongetwijfeld sneller doen slaan.

Wie niet volledig gewonnen is voor fotobehang met één grote print,  kan kiezen voor patronen. Ook met traditioneler papierbehang met bloemen kan je erg origineel en stijlvol uit de hoek komen.

 

6. Zwart-zilveren paardenbloem

Behang bloemen - paardenbloem zwart zilver

Met deze grote zilveren paardenbloemen til je je kamer naar een hoger niveau.  De verfijnde en modern ogende print  springt meteen naar voren door de contrasterende zwarte achtergrondkleur. Net als het fotobehang  kun je dit papier bij voorkeur op één muur aanbrengen als accent in om het even welke woonruimte.  De hele kamer behangen is ook een optie, maar wees ervan bewust dat dit al snel een overweldigende en drukke indruk kan geven.  Bovendien verkleinen donkere muurkleuren je ruimte.

Prijs: 9,5€ |  Dutch Wallcoverings | Webshop: Hier online te koop

 

7. Klassieke & lange bloemen

Bloemen behang zilver zwart

Dezelfde kleurencombinatie vinden we terug in dit prachtige bloemen behang, dat zowel in een klassiek als modern interieur niet misstaat. Het vlakvinyl behangpapier is door zijn gladde en harde oppervlak makkelijk schoon te maken.

Dutch Wallcoverings | Webshop: Hier online te koop

 

8. Grote retro bloemen

Bloemen behang retro

Mag er wat meer kleur inzitten? Dan past dit turquoise retro bloemenmotief bijvoorbeeld perfect in een studeerkamer of bureau. De verschillende kleurschakeringen zorgen voor een rijk en afwisselend geheel.

Prijs: 11€ | Dutch Wallcoverings | Webshop: Hier online te koop

 

9.  Zachte tinten

Bloemen behang badkamer

Behang met subtielere, kleine bloemen is ook nog steeds populair. De zachte kleuren zijn zeer geschikt voor in je badkamer. Zonder al te opvallend te zijn, voegt dit accentbehang toch een tikkeltje creativiteit en extra uitstraling toe aan deze ruimte.

 

10. Felgroen behang met bloemen

bloemen behang groen

Tot slot hebben we groen vliesbehang met witte en zwarte bloemen in petto. Dit papier is enorm verfrissend door de felle kleur.  Ideaal om een kleurloze kamer op te vrolijken, of om een volledige (kleine) ruimte mee te bestrijken. Het bloemen behang is ook in roze verkrijgbaar.

Prijs: 14€ | Dutch Wallcoverings | Webshop: Hier online te koop

 

Vraag hier prijzen aan voor behangwerken!

Ben je op zoek naar een vakman voor het uitvoeren van behangwerken? Via de offerteservice kan je gratis en vrijblijvend prijzen op maat aanvragen bij professionele behangers. Klik hier voor meer info.